Koulutukset, Luennot, Vierailut

KOULUTUKSET JA LUENNOT

Koulutukset terveydenhuoltoalan ammattilaisille ovat joko yksityisesti järjestämiäni koulutuksia hoitolassani Helsingin keskustassa tai tilattuina koulutuksina pääkaupunkiseudulla sekä ympäri Suomea. Koulutukset ovat räätälöityjä ja ne sisältävät anatomiaa, fysiologiaa, biomekaniikkaa, hoitotekniikoita ja  kehonhuoltoa. Koulutukset voivat olla perushoitotekniikoita (esim. purentahoito, johon sisältyy aina nieleminen toimintona sekä laaja ymmärrys hengityksen vaikutuksesta kehon ja mielen jännityksiin) tai lisäkoulutuksia ääni- ja hengitysväylän hoitamisessa, ns. osteopaattinen laryngologia. Koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, joten saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi.

Laulajille ja muille muusikoille, laulunopettajille, puheterapeuteille ja näyttelijöille suunnatut koulutukset sisältävät perusäänenkäyttöön liittyvän anatomian ja fysiologian lisäksi kattavan osuuden hengittämisestä (liikahengitys, vaikutus kehon jännityksiin, ja esim. esiintymisjännitykseen jne)

Palautteita koulutuksista: 

“Halusin syventyä lisää purentaelimistön hoitoon ja sain kurssilta juuri niitä työkaluja mitä lähdin hakemaankin. -Osteopaatti” 

“Hintansa arvoinen koulutus. Laaja ja monipuolinen tietopaketti, uusi näkökulma vanhoihin ongelmiin, erittäin hyvä opastus ja tehokkaat jumppaohjeet. Omat asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamastaan Purentalihas käsittelystä! Kira, koulutettu hieroja”

“Osallistuin purentalihasten ja leukanivelen hoidon koulutukseen alkukesällä 2020. Aivan ihana, tiivis koulutusviikonloppu joka koostui juuri sopivasta suhteesta teoriaa ja käytäntöä. Iloinen, virkistävä ilmapiiri ja kouluttajan huikea tietomäärä tekivät koulutuksesta paljon odotuksia suuremman kokonaisuuden. Kaikki oppi on myös välittömästi sovellettavissa asiakastyöhön ja hoitokokonaisuus on erinomaisen tehokas lisä osteopaattiseen hoitoon. Suosittelen lämpimästi! -Niina, Osteopaatti D.O. “

“Koulutusten anti on vankkaa tietoa, erittäin monipuolisia tekniikoita, syvälle menevää pohdintaa ja aiheen tutkimista perusteluineen”. Sirpa.

“Ääntö- ja hengitysväyläkoulutus oli aivan mahtava, suurkiitos selkeästä, huolellisesta ja henkilökohtaisesta opetuksesta, lämpimästä tunnelmasta ja erinomaisesta materiaalipaketista.” Tanja, koul. hieroja.

“Olen todella tyytyväinen saamaani koulutukseen purenta- ja ääniongelmien hoidosta. Kirsi on erittäin inspiroiva kouluttaja!” Tuija Kosonen, koul hieroja, äänityöläinen, Järvenpää.

VUOSI 2020 

2-3.11. MA/TI TAMPEREELLA RYHMÄ TÄYSI – VOIT ILMOITTAUTUA JONOON!  Purentalihasten ja leukanivelen hoito; Hoitotekniikoiden lisäksi on tarpeellista ymmärtää purentaongelmien etiologiaa, siksi koulutukseen sisältyy laaja paketti hengityksen vaikutuksesta kehon ja mielen jännitystiloihin (erityisesti ääni-, hengitys- ja ravintoväylään). Koska kieli ja nieleminen ovat olennainen osa myös tätä ravintoväylää, niiden tutkiminen ja hoito kuuluvat myös opiskeltaviin asioihin.  Koulutus on manuaalisen hoitotyön ammattilaisille. Paikka: Tampereen osteoaattikeskus Tuomiokirkonkadulla. Hinta 435,00 (sis alv 24%). Tarjoamani koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, jolloin saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi.

14-15.11. LA/SU. Purentalihasten ja leukanivelen hoito; Hoitotekniikoiden lisäksi on tarpeellista ymmärtää purentaongelmien etiologiaa, siksi koulutukseen sisältyy laaja paketti hengityksen vaikutuksesta kehon ja mielen jännitystiloihin (erityisesti ääni-, hengitys- ja ravintoväylään). Koska kieli ja nieleminen ovat olennainen osa myös tätä ravintoväylää, niiden tutkiminen ja hoito kuuluvat myös opiskeltaviin asioihin. 

Tämä koulutus on  manuaalisen hoitotyön ammattilaisille.Paikka: Osteo&Voice, Mannerheimintie 35. HELSINKI. Hinta 435,00 (sis alv 24%). Hoitolassani tapahtuvat koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, jolloin saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi

28-29.11.  LA/SU Ääni- ja hengitysväylän toiminta, tutkiminen ja hoito (osteopaattinen laryngologia) koulutus hoitoalan ammattilaisille hoitolassani Helsingissä. Laaja paketti ääniväylän toiminnasta; lisäksi avartavaa tietoa hengittämisestä hoitotekniikoiden ja harjoitusten lisäksi. Päivien aikana kerrataan myös leukojen ja kielen toiminta. Refluksin etiologiaa, miten se vaikuttaa äänenkäyttöön ja miten voin hoidollani vaikuttaa siihen, Koulutukseen osallistuminen edellyttää jonkin purentahoitokoulutuksen käymisen (mielellään omani) Hinta 475,00 (sis alv 24%) Tämä koulutus on  manuaalisen hoitotyön ammattilaisille .Paikka: Osteo&Voice, Mannerheimintie 35. HELSINKI.

KEVÄT 2021. LA/SU Ääni- ja hengitysväylän toiminta, tutkiminen ja hoito (osteopaattinen laryngologia) koulutus hoitoalan ammattilaisille hoitolassani Helsingissä. Laaja paketti ääniväylän toiminnasta; lisäksi avartavaa tietoa hengittämisestä hoitotekniikoiden ja harjoitusten lisäksi. Päivien aikana kerrataan myös leukojen ja kielen toiminta. Refluksin etiologiaa, miten se vaikuttaa äänenkäyttöön ja miten voin hoidollani vaikuttaa siihen, Hinta 475,00 (sis alv 24%) 

Koulutus on manuaalisen hoitotyön ammattilaisille. Paikka: Osteo&Voice, Mannerheimintie 35. HELSINKI. Hinta 475,00 (sis alv 24%). Hoitolassani tapahtuvat koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, jolloin saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi.

Tiedustelut ja Ilmoittautumiset minulle alla olevalla ilmoittautumiskaavakkeella tai sähköpostilla. Kerro samalla hieman itsestäsi 😀   Jos olet käynyt aiemmin vastaavalla kurssillani voit tulla kertaamaan (mikäli on tilaa) ja silloin  hinta on -50%.

 

Ilmoittaudu mukaan.