Koulutukset, Luennot, Vierailut

KOULUTUKSET JA LUENNOT

Koulutukset terveydenhoitoalan ammattilaisille (koulutetut hierojat ja osteopaatit, VoiceWell- ja -massage-hoitajat, fysioterapeutit) ovat joko yksityisesti järjestämiäni koulutuksia hoitolassani Helsingin keskustassa tai tilattuina koulutuksina pääkaupunkiseudulla sekä ympäri Suomea. Koulutukset ovat räätälöityjä ja ne sisältävät anatomiaa, fysiologiaa, biomekaniikkaa, hoitotekniikoita ja  kehonhuoltoa. Koulutukset ovat täydennys/jatkokoulutuksia esim. purentahoito, (johon sisältyy aina nieleminen toimintona sekä laaja ymmärrys hengityksen vaikutuksesta kehon ja mielen jännityksiin) sekä ääni- ja hengitysväylän hoito, ns. osteopaattinen laryngologia. Koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, joten saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi.

LISÄKSI LUENNOT, WEBINAARIT JA WORKSHOPIT oppilaitoksiin, teattereihin, yhdistyksille jne. tilauksesta 😀 Suunnitellaan yhdessä tarpeen mukaan. Ota yhteyttä allaolevalla kaavakkeella!

 Laulajille ja muille muusikoille, laulunopettajille, puheterapeuteille ja näyttelijöille suunnatut luennot, workshopit, webinaarit ja koulutukset sisältävät perusäänenkäyttöön liittyvän anatomian ja fysiologian lisäksi kattavan osuuden hengittämisestä (liikahengitys, vaikutus kehon jännityksiin, ja esim. esiintymisjännitykseen), kehotuntemus-, rentous- ja hengitysharjoituksia.

KOULUTUSTYYPIT:

 1. Purentatoimintahäiriön ja leukanivelen hoito, hengitys; Hoitotekniikoiden lisäksi on tarpeellista ymmärtää purentaongelmien etiologiaa, siksi koulutukseen sisältyy laaja paketti hengityksen vaikutuksesta kehon ja mielen jännitystiloihin (erityisesti ääni-, hengitys- ja ravintoväylään). Koska kieli ja nieleminen ovat olennainen osa myös näitä väyliä, niiden tutkiminen ja hoito kuuluvat myös opiskeltaviin asioihin. Tämä koulutus on  manuaalisen hoitotyön ammattilaisille. Paikka: Osteo&Voice, Mannerheimintie 35. HELSINKI. Hinta 435,00 (sis alv 24%) Hinta v. 2022 on 475,00 sis alv. Hoitolassani tapahtuvat koulutukset ovat pienryhmäkoulutuksia, jolloin saat parhaan mahdollisen, henkilökohtaisen tuen opiskeluusi

2.   Ääni- ja hengitysväylän toiminta, tutkiminen ja hoito (osteopaattinen laryngologia) koulutus hoitoalan ammattilaisille hoitolassani Helsingissä. Laaja paketti ääniväylän toiminnasta; lisäksi avartavaa tietoa hengittämisestä hoitotekniikoiden ja harjoitusten lisäksi. Päivien aikana kerrataan myös leukojen ja kielen toiminta. Refluksin etiologiaa, miten se vaikuttaa äänenkäyttöön ja miten voin hoidollani vaikuttaa siihen, Koulutukseen osallistuminen edellyttää jonkin purentahoitokoulutuksen käymisen (mielellään omani) Hinta 475,00 (sis alv 24%) Tämä koulutus on  manuaalisen hoitotyön ammattilaisille .Paikka: Osteo&Voice, Mannerheimintie 35. HELSINKI.

Tiedustelut ja Ilmoittautumiset minulle alla olevalla ilmoittautumiskaavakkeella tai sähköpostilla. Kerro samalla hieman itsestäsi 😀   Jos olet käynyt aiemmin vastaavalla kurssillani voit tulla kertaamaan (mikäli on tilaa) ja silloin  hinta on -50% koulutuksen hinnasta.

Tulevat koulutukset:

VUOSI  2021 KORONAEPIDEMIAN TAKIA KOULUTUKSET TOTEUTETAAN VIRANOMAISTEN ANTAMIEN SÄÄDÖSTEN MUKAAN.  


9-10.10. HELSINKI  la/su : Purentatoimintahäiriön ja leukanivelen hoito, hengitys (ks sisältö ja hinta yläpuolella) 

23-24.10. HELSINKI la/su: Ääni- ja hengitysväylän toiminta, tutkiminen ja hoito (osteopaattinen laryngologia) (ks sisältä ja hinta koulutuskuvauksesta)

8.-9.11TAMPERE/KANGASALA  ma/ti. Purentatoimintahäiriön ja leukanivelen hoito, hengitys (ks sisältö ja hinta yläpuolella)

20.-21.11. HELSINKI la/su: Ääni- ja hengitysväylän toiminta, tutkiminen ja hoito (osteopaattinen laryngologia) (ks sisältä ja hinta koulutuskuvauksesta)

30.11-1.12. Baby Balance / Balance Care Oy Ylivieska tilattu koulutus “Hengitys-, ääntö- ja ruuansulatusväylät”.

8.-9.1.2022 HELSINKI  la/su : Purentatoimintahäiriön ja leukanivelen hoito, hengitys (ks sisältö ja hinta yläpuolella) 

 Otathan yhteyttä, jos sinua kiinnostaa täydennyskoulutukset ja erikoistuminen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PALAUTTEITA KOULUTUKSISTA

*Koulutus oli hyvin rakennettu, teoriaa ja käytäntöä oli hyvässä suhteessa. Käytännön tekniikat olivat helposti omaksuttavia ja käytännön työhön siirrettäviä. Paljon tuli tarkennusta aikaisempiin oppeihin sekä teoriasta että käytännön tekemisestä. Kirsillä on laaja tieto-taito asiasta ja hän osaa sen myös opetustyössä hyödyntää sekä kaiken lisäksi luoda rennon ja välittömän ilmapiirin. Koulutus oli sopiva sekä fysioterapeuteille että hierojalle. Kiitos loistavasta viikonlopusta purennan, leukanivelen, nielun ja hengityksen parissa!!. Palokan Fysioterapian fysioterapeutit ja hieroja

*Iso kiitos!! Hyvä setti ja ihana nähdä opettaja, joka intohimolla opettaa asiaa! Valtteri Povoljajeff, osteopaatti, Fysio Training Finland, Espoo  (Purenta, TMJ ja hengitys -koulutus hierojille, osteopaateille)

“Koulutusten anti on vankkaa tietoa, erittäin monipuolisia tekniikoita, syvälle menevää pohdintaa ja aiheen tutkimista perusteluineen”. Sirpa.

*Purentalihaskoulutuksen käytyäni halusin syventää osaamistani ääni-ja hengitysväylän käsittelyllä ja tutkimisella. Samalla pieni kertaus purentalihaskäsittelystä nosti esiin uusia, ja mielestä painuneita hoitotapoja. Pidän suunnattomasti Kirsin hands on-koulutustavasta, selkeydestä ja asialähtöisestä opetustavasta. Pia, koulutettu hieroja, Helsinki / Kokkola

*Baby Balance (r) -koulutus (anatomia ja fysiologia): Kirsin koulutusta on todella mielenkiintoista seurata. Kirsi osaa elävöittää opetustaan laittamalla itseään monipuolisesti “likoon”. Kun opiskellessa meinaa väsymys yllättää, Kirsin elävä esiintyminen herättää nukkuvan kaverin 😉. Vaikeasti ymmärrettävät asiat avataan kurssilla niin että asia tulee ymmärrettyä!  Karoliina, Raahe

 
*Olin erittäin tyytyväinen kurssiin, se antoi paljon käytännön työkaluja sekä ymmärrystä purentaelimistön vaivoihin sekä hengitykseen. Tunnelma koulutuksessa oli lämmin ja Kirsin tapa opettaa on selkeää ja inspiroivaa. Lämmin suositus kaikille, joita aihe kiinnostaa! 
Odotan myös innolla osallistumista ääni- ja hengitysväylään liittyvään koulutukseen tulevaisuudessa 🙂 Heidi Viitala, osteopaatti AMK, Helsinki

 

“Olen todella tyytyväinen saamaani koulutukseen purenta- ja ääniongelmien hoidosta. Kirsi on erittäin inspiroiva kouluttaja!” Tuija Kosonen, koul hieroja, äänityöläinen, Järvenpää.

“Osallistuin purentalihasten ja leukanivelen hoidon koulutukseen alkukesällä 2020. Aivan ihana, tiivis koulutusviikonloppu joka koostui juuri sopivasta suhteesta teoriaa ja käytäntöä. Iloinen, virkistävä ilmapiiri ja kouluttajan huikea tietomäärä tekivät koulutuksesta paljon odotuksia suuremman kokonaisuuden. Kaikki oppi on myös välittömästi sovellettavissa asiakastyöhön ja hoitokokonaisuus on erinomaisen tehokas lisä osteopaattiseen hoitoon. Suosittelen lämpimästi! -Niina, Osteopaatti D.O. “

 

“Halusin syventyä lisää purentaelimistön hoitoon ja sain kurssilta juuri niitä työkaluja mitä lähdin hakemaankin. -Osteopaatti” 

“Hintansa arvoinen koulutus. Laaja ja monipuolinen tietopaketti, uusi näkökulma vanhoihin ongelmiin, erittäin hyvä opastus ja tehokkaat jumppaohjeet. Omat asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamastaan Purentalihas käsittelystä! Kira, koulutettu hieroja”

“Ääntö- ja hengitysväyläkoulutus oli aivan mahtava, suurkiitos selkeästä, huolellisesta ja henkilökohtaisesta opetuksesta, lämpimästä tunnelmasta ja erinomaisesta materiaalipaketista.” Tanja, koul. hieroja.

VU

Ilmoittaudu mukaan.