Lahjakortit

Lahjakortit ovat olleet kovin kiiteltyjä erilaisissa elämän tilanteissa: syntymäpäivät, valmistujaiset, joulu ja vaikkapa kiitokseksi hyvästä työstä.
Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon x kertaa tai sitten tietylle summalle.

Saat lahjakortin ottamalla ensin minuun yhteyden, niin sovimme lahjakortin sisällöstä ja toimitustavasta.
1. Helpoiten (ja nopeimmin) saat lahjakortin sähköpostitse pdf-muodossa, jolloin voit liittää sen itse tekemääsi tai ostamaasi lahjakorttiin. Ilmoitan sinulle tilinumeron, johon maksat sopimamme summan, laita viestiosioon maininta ”lahjakortti, saajan etunimi+sukunimi”. Kun suoritus näkyy tililläni (voi viedä muutaman pankipäivän – Osuuspankki näkyy samantien), laitan sinulle lahjakortin sähköpostitse. Voit myös ottaa suorituksestasi kuvakaappauksen (screen shot) ja lähettää sen minulle, niin tiedän lähettää lahjakortin pdf-muodossa sähköpostilla saman tien.

2. Voit tulla ostamaan lahjakortin paikan päälle VoiceWell-keskukseen, Humalistonkatu 5 B 26, Töölö. Minulla on varattuna valmiita lahjakortteja erilaisia tilanteita varten. Toivon kuitenkin, että sovimme ajan etukäteen, koska en keskeytä hoitoja mielellään.

3. Voin myös lähettää lahjakortin postitse sinulle. Toivon, että olet ottanut minuun yhteyttä ajoissa, jotta saamme sovittua maksuista ja osoitteista yms ajoissa.